Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquesta web usa cookies. Tancar | Més informació
Tot sobre la Bisbal d'Empordà i pobles veïns
capçalera
 Concurs de fotografia de la Festa Major 2008
Sortida de 225 bisbalenques cap a Sevilla
 Cavalcada de reis de la Bisbal, any 2011
Terrissa de la Bisbal
 Cal una variant?

Cerca a totbisbal


Afegir article
Registrar-se
Accés usuaris

Recuperar dades

 La informació que camina per la Bisbal d'Empordà i pobles veïns  De com funciona la publicitat L'emissora de la Bisbal d'Empordà i pobles veïns La televisió de la Bisbal d'Empordà i pobles veïns  Vols gestionar "un altre tot"? Què és guifi.net i com te'n pots beneficiar

  L'article    
vinetaI ara Pepo, què farem sense tu?
Sinopsi
Josep Molins Guillemí, sindicalista, activista i militant d'ICV va morir el passat 23 de desembre a causa d'una pneumònia. Acomiadarem en Pepo el proper dissabte, 13 de gener a la 1 del migdia, al local d’ICV, Carrer Pompeu Fabra 3 (davant la mútua)

 

Ens ha deixat una gran persona, però em sap greu dir-ho així, ell no ens hauria deixat mai. Ha mort. Ha mort abans d’hora i sense avís previ. No va tenir temps d’acomiadar-se de ningú més que de la seva estimada i inseparable companya. I ara, Pepo, què farem sense tú? Què farem sense el teu humor àcid, sense la teva crítica sarcàstica i la teva visió radical de tot plegat?

Pel que m’explicava, entre vi blanc i copetes de cava, acompanyat de la seva enorme gossa Tasmi a les diverses terrasses de la vila, sempre, des de molt jove, havia estat ficat en sindicalisme. Primer a Barcelona, quan treballava a la banca, i després a Madrid, on va conèixer a l’amor de la seva vida, a la seva  inseparable companya, a la seva eterna amiga, Pilar. Encara no havíes acabat d’explicar-nos-ho tot, encara et quedaven mil batalletes més per narrar, mil anècdotes plenes de coneixement i vistes amb aquell ull crític i rialler.

Jo el vaig conèixer aquí, a la Bisbal, preparant una campanya municipal.  D’això ja fa uns 7 o 8 anys, potser més. Alguns d’aquella època ens hem deixat de veure, alguns ni tant sols viuen per aquí, però l’amistat amb en Pepo ha perdurat, i no només a través del partit, treballant plegats a les reunions i assemblees, preparant plens i campanyes. Al llarg de tots aquests anys, cada setmana, sempre hi ha hagut almenys un dia en que ens hem assegut tots dos a arreglar el món, per una estoneta, el que ens durés una copa de vi o dos. Et trobaré a faltar, company, ara no sé com ho haurem de fer, això d’arreglar el món, sense tu…

Hem deixat passar les festes per poder pair la teva absència i com que no ets de misses ni de dites, però et volem acomiadar com cal, ho farem obrint unes botelles de cava i brindant, com sempre, per un món millor.  Acompanyeu-nos amics, amigues, veïns i veïnes, que no volem ni podem estar sols. 


     
     
   
Autor/a Deborah Coll Whittall
Tema Ciutat
07.01.2018
 


 Sindicació als articles de totbisbal    T'expliquem què és l'RSS whatsapp

totbisbal és un projecte independent compromès amb la comunitat, sense cap suport institucional.
És possible pels ajuts dels socis, empreses que s'hi anuncien i, principalment,
per la tasca no remunerada del seu equip i col·laboradors. Afilia't a totbisbal!

totbisbal.cat/articles/detallsarticles.php?nIdArticle=978
totbisbal.com 2004-2018 - Plaça Major 2, 1r A - 17100-La Bisbal d'Empordà- Tel. 972 64 68 36
El temps de visita s'esgotarà en 1 m 30 s
Disposaràs de més temps si:
T'identifiques

     Recuperar dades
Per donar continuitat al mitjà, el teu compromís també és necessari

Els continguts que es generen tenen un cost i un valor
El temps com a visitant s'ha esgotat!
Podràs tornar el 21 D'AGOST a les 10.43 h
Si vols disposar de més temps pots:
Identificar-te

     Recuperar dades
Per donar continuitat al mitjà, el teu compromís també és necessari

Els continguts que es generen tenen un cost i un valor